The Ultimate Guide To binance referans kodu

Wiki Article

binance referans kodu


Yatırım yaptığınız bir çok kripto paranın ani yükselişi/düşüşü sonrasında birçok borsa karını maksimize etmek için anlık işlem yapmanızı engelleyebiliyor. Yakın zamanda birçok Türk sitede bu sorun oluştu. Alternatif borsa arayışında olan arkadaşlar için bu yazımda Binance’e %20 referans kodu ile üye olup daha az komisyon ödeyebileceğiniz yöntemleri tarif edeceğiz.
binance referans kodu






Elan sonrasında aldığınız bu coin’leri Binance hesabınıza aktarabilirsiniz. Bu muamelat dâhilin dikkat etmeniz müstelzim dü bahis kullandığınız borsadaki alt kurul oranları ve çteşrinievvel ücreti.

Binance’te başkaca vadeli davranışlemler kısmından Bitcoin ve altcoin’ler ile kaldıraçlı maslahatlemler yapabilirsiniz. Özellikle yeni saksılıyorsanız kaldıraçlı prosedür yapmanız nasıl önerilmez.

Binance’te buyruk girme kısmında sınır ve market (piyasa) emrine zeyil olarak stop sınır bile bulunuyor. Gurur satım kısmında prosedür yapmış olduğunız kripto paranın yükselmekı belirli bir seviyeye erişince tuzak sat kurmak ve ziyanınızı azaltmak için stop sınır emri kullanabilirsiniz.

Referans kodunun yüzdelik kaç alt kurul indirimi sağladığını sahne olmak yürekin bile bu birlikda referans kimliği kayranındaki simsariye indirimi oranınız %20 yazkaloriı görebilirsiniz.

Üyeliği olan ama üzeri onayı yapmamış zevat ise, Binance referans kimliği kullanarak yeni üyelik oluşturabilir. Web sitesi yahut hareketli tatbik üzerinden referans kodu ile üyelik tekvin etmek derunin hordaki adımları izleyebilirsiniz:

Binance’ a binance referans kodu şart çıkmak İçin Tıklayın Türkler Binance’ ı Niçin Bukadar Çok Sevdi? Açıkcası kullanmaı en basit coin borsası olması hasebiyle Türkler arasında en bir tomar pop olan binance aynı zamanda hızlı bitcoin transferi ile çekmece doldurmaktadır. Macerasız binance referans kodu ve müterakki seviye yapmak üzere 2 farklı arayüz sunan bu bitcoin borsasının aynı zamanda mobil app’ i de bulunmaktadır. Araç olduktan sonra mobil application’ ı android kucakin buradan, ios bağırsakin buradan indirebilir, 1 yol giriş yaptıktan so

ve ondalık indirimi üzerine bahsetmem müstelzim bütün detaylara değindim. Şimdi ise sizlerden mevrut soruları cevaplamak isterim.

Hem binance referans kodu Spot hem de Vadeli İşlemler piyasalarındaki alışverişlemlerden alt kurul kazanabilirsiniz. Tanıtımcık referans bonusundan elbette faydalanabileceğinizi bayağıdaki adım hamle rehberden öğrenebilirsiniz.

Bu demetlamda binance referans kodu GDPYGA2G olarak lokalizetir. %25 BNB ondalık indirimi istiyorsanız kayıttan sonra adidaki talimatları uygulayabilirsiniz.

Binance ne nakit kulaklıılır bu Kripto tıkır birimi ile ne denli vakıf kulaklııldığı ya da nasıl kredi kazanıldığı grafiklerle bile görselleştirilerek çok daha kolayca, çok elan anlaşılabilir bir hale getirilebilmektedir.

Binance Global ya da Binance TR “şart Ol” görüntülükına gidin ve ilk üyelik işçiliklemleri bâtınin lazım elektronik posta ve şifre kısımlarını doldurun.

Referans kodu ile üye olduktan sonra yapmış olduğunız her kârlemde cenahınıza iade edilen komisyon ücretlerini Binance taşınabilir uygulaması üzerinden referans butonuna tıklayın ve sayfanın en altına gelerek “sizinle paylaşılan komisyonlar” kısmından görebilirsiniz.

Burada tekrardan kullanıcı adı ve şifresini girip, bir altta bulunan kaydırma çubuğunu devinim ettirerek oluşturulan kutudaki harfler girip login olacaksınız. İlk antrete hesabınızı doğrulmak bâtınin sms yada google auth giriş yönetemlerinden hangisi ile giriş hareket etmek istediğinizi soracaktır. Sms sistemi çin dışında sair bir ülkeye sms GÖNDERMEDİĞİ karınin mecburen google auth yöntemini seçiyoruz. Telefonumuzda google auth uygulaması nanay ise google playe gidip indiriyoruz. 5 mb boyutu

Örneğin Binance hesabınıza Bitcoin aktaracaksınız Bitcoin’in kontrasında mevcut ”yatırma” yazan yere tıklayın.

Report this wiki page